Paley ' s Place dublu-piept de Chile

Paley ' s Place dublu-piept de Chile
Paley Place dublu-Chile piept este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 432 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piept de vită, la 8 Chiles new mexico ușoară, conserve de roșii, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Hanuka. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Piept cu gem de ceapă și Chile, Chile Și Piept Fiert Cu Bere, și Piept De Vită Cu Ceapă Dublă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mediu, turnați 3 căni de apă clocotită peste ardeii iute din New Mexico și lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid.
4
Între timp, măcinați ardei iute pasilla negro, anason stelat, semințe de fenicul, sare și boabe de piper într-o moară de condimente sau râșniță de cafea curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Frecați pieptul cu amestec de condimente; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Vârtej înmuiate ardei iute, oțet și chile lichid într-un blender până purificat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Încălziți o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mediu-mare (puneți-o peste 2 arzătoare, dacă este necesar).
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Adăugați ulei de măsline, ulei de vârtej în tigaie și adăugați piept. Gatiti pieptul pana se rumeneste bine pe o parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți și rumeniți pe părțile rămase, ajustând căldura pentru a menține pieptul sfârâit, dar nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scoateți și puneți deoparte.
10
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 3 minute. Se toacă roșiile și se adaugă cu suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Adăugați chile pur și bulion. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
12
Adăugați pieptul, acoperiți și coaceți în cuptor până când furculița este fragedă, 2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Așezați pieptul pe un platou de servire, acoperiți cu folie și puneți-l într-un loc cald. Rotiți sucurile de tigaie într-un blender până se omogenizează. Feliați pieptul subțire și serviți fierbinte, cu sucuri de tigaie amestecate pe lateral.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate67
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista