Pale Ginger Shandy
Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 251 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, sifon club, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Marinată portocalie și palidă, Cârnați și ceapă în Pale Ale, și Miere De Muștar-Pui Palid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți zahărul, ghimbirul și 1/2 cană de apă într-o tigaie mică de sos la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere și amestecați pentru a topi zahărul.
Se scoate de pe foc și se lasă să se absoarbă și să se răcească timp de 15 minute, apoi se strecoară (ar trebui să facă aproximativ 3/4 cană). Rezervați siropul de ghimbir neutilizat pentru o altă utilizare.
Se amestecă 1/4 cană de sirop cu sucul de lămâie într-o cană mare de măsurare a lichidului.
Adăugați sifonul club. Împărțiți între două potire de bere răcite.
Se toarnă jumătate din bere în fiecare pahar.
Garnisiți fiecare cu o felie de lămâie și serviți.
Din Bucătăriile Rețelei Alimentare