Pakora De Legume Mixte

Pakora De Legume Mixte
Rețeta de legume mixte Pakoran este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 4 porții cu 211 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți pakora masala, ardei gras, făină de naut și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați se amestecă pakora de legume – cum se amestecă pakoras de legume, chana dal pakora , cum să faci chana dal pakora / pakora s, și Pakora de pâine cu cartofi umpluți, cum se face Pakora de pâine pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet de fructe fascinant. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista