Paine cu carnati de la Bob Evans 4

Paine cu carnati de la Bob Evans 4
Pâinea de cârnați de la Bob Evans necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 426 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,23 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de aluat de pâine, pudră de usturoi, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cârnați Italieni Stromboli (Alias Pâine Cu Cârnați), SRC: pâine cu cârnați, și Pâine Cu Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Așezați aluatul de pâine pe o foaie de copt unsă și apăsați ușor pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Să se odihnească. În tigaie mare la foc mediu, zdrobiți și gătiți cârnații până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați piper și ceapă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Scoateți din căldură și răciți 20 de minute.
6
Se amestecă brânza și ingredientele rămase. Puneți amestecul în centrul aluatului de pâine. Trageți ușor în sus ambele părți ale aluatului pentru a închide cârnații și ciupiți pentru a sigila marginile închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Ungeți blatul cu ulei și presărați cu niște condimente suplimentare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când pâinea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
9
Se taie în felii de 2 inch pentru a servi.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista