Kumquat & Lillet Gel Corroide

Kumquat & Lillet Gel Corroide
Kumquat & Lillet Gel Aproxume este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 72 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă spumantă, crenguțe de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Lillet din Vale, Lillet Bezele, și Piersici în Lillet.

Instrucțiuni

1
Presărați gelatină peste portocala rece într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați câte 1 picătură de colorant alimentar roșu și galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
3
Lăsați acest amestec să stea aproximativ 5 minute. Apoi amestecați ingredientele pentru a dizolva gelatina cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați Lillet, Prosecco, kumquacello, apă spumantă și zahăr într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
ProseccoProsecco
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se încălzește la maxim 3 minute, până aproape până la un punct de fierbere.
6
Scoateți vasul cu grijă și amestecați bine amestecul, până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se toarnă peste gelatina înmuiată și se bate până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Se toarnă amestecul într-un vas de copt pătrat de 8 inci sau boluri din sticlă transparentă de dimensiuni individuale. Se dă la frigider până se fixează, cel puțin 3 ore .
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Tăiați în 4 porții dacă doriți și garnisiți cu felii de fructe și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De FructeFelii De Fructe
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista