Paillards De Pui Cu Condimente Marocane

Paillards De Pui Cu Condimente Marocane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paillards de pui cu condimente marocane. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 366 calorii, 42G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați miere ușoară, piept de pui, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui condimentat marocan, Pui Condimentat Marocan, și Miel sau pui condimentat marocan.

Instrucțiuni

1
Încălziți tigaia la grătar la foc moderat până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
2
Între timp, fierbeți toate ingredientele sosului, cu excepția untului, într-o cratiță de 1 litru, neacoperită, amestecând ocazional, 2 minute. Puneți deoparte în timp ce gătiți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Gatiti chimenul, boiaua si piperul in ulei intr-o tigaie mica la foc moderat, amestecand, pana cand sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați într-un castron mic, rezervând tigaie pentru sos (nu curățați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
3
Ungeți puțin ulei condimentat pe 1 parte a fiecărui paillard, apoi presărați cu puțină sare. Aranjați 2 paillards în tigaie pentru grătar, cu părțile unse în jos și periați blaturile cu puțin ulei condimentat, apoi presărați cu puțină sare. Grătiți 2 minute, apoi răsturnați și grătiți până când sunt fierte, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Transferați pe un platou și acoperiți cu folie. Grill paillards rămase în același mod, transferul la platou.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Se toarnă sosul printr-o sită cu ochiuri medii într-o tigaie mică rezervată, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
SitaSita
2
Adăugați orice sucuri din pui acumulate pe platou în sos și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
3
Scoateți-l de pe foc, apoi adăugați unt și rotiți tigaia până când untul este doar încorporat. Sos de sezon cu sare și lingură peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Este posibil ca unele piepturi de pui feliate să nu aibă o grosime uniformă. Dacă este necesar, puneți fiecare paillard între 2 foi de folie de plastic și lira cu partea plată a unui pounder de carne până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista