Paillards De Pui Cu Condimente Marocane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paillards de pui cu condimente marocane. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 366 calorii, 42G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați miere ușoară, piept de pui, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui condimentat marocan, Pui Condimentat Marocan, și Miel sau pui condimentat marocan.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia la grătar la foc moderat până când este fierbinte.
Între timp, fierbeți toate ingredientele sosului, cu excepția untului, într-o cratiță de 1 litru, neacoperită, amestecând ocazional, 2 minute. Puneți deoparte în timp ce gătiți puiul.
Gatiti chimenul, boiaua si piperul in ulei intr-o tigaie mica la foc moderat, amestecand, pana cand sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un castron mic, rezervând tigaie pentru sos (nu curățați).
Ungeți puțin ulei condimentat pe 1 parte a fiecărui paillard, apoi presărați cu puțină sare. Aranjați 2 paillards în tigaie pentru grătar, cu părțile unse în jos și periați blaturile cu puțin ulei condimentat, apoi presărați cu puțină sare. Grătiți 2 minute, apoi răsturnați și grătiți până când sunt fierte, încă aproximativ 3 minute.
Transferați pe un platou și acoperiți cu folie. Grill paillards rămase în același mod, transferul la platou.
Se toarnă sosul printr-o sită cu ochiuri medii într-o tigaie mică rezervată, aruncând solidele.
Adăugați orice sucuri din pui acumulate pe platou în sos și aduceți la fierbere.
Scoateți-l de pe foc, apoi adăugați unt și rotiți tigaia până când untul este doar încorporat. Sos de sezon cu sare și lingură peste pui.
Este posibil ca unele piepturi de pui feliate să nu aibă o grosime uniformă. Dacă este necesar, puneți fiecare paillard între 2 foi de folie de plastic și lira cu partea plată a unui pounder de carne până la aproximativ 1/4 inch grosime.