Paie de brânză de susan Cheddar și negru
Paiele de brânză de susan Cheddar și negru necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5 și costă 1,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 668 calorii, 14g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, foi de foietaj, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Paie de brânză de susan Cheddar și negru, Paie de brânză Cheddar-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Paie de brânză cu lămâie și piper negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rulați într-un dreptunghi de 10 x 12 inci.
Bateți ușor oul, apa și cantitatea dorită de sriracha într-un castron mic.
Periați patiseria cu spălare de ouă.
Presărați jumătate de patiserie pe lungime cu brânză; îndoiți cealaltă jumătate peste brânză, apăsând ușor. Făinați ușor produse de patiserie și rulați ușor într - un dreptunghi de 7 x 12 inci.
Periați blatul de patiserie cu spălare de ouă; se presara cu seminte de susan. Se răcește 30 de minute.
Tăiați patiseria transversal în benzi de 1/2 inch. Răsuciți fiecare bandă și așezați-o pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți 15 minute sau până devin aurii.