Stil spaniol Paella ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 1233 calorii, 63G de proteine, și 50g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de creveți cu gheață condimentat, piper, ceapă aproximativ tăiată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Paella În Stil Spaniol, Paella în stil cubanez: Paella Cubana, și Paella Spaniolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare de paella la foc mediu, adăugați ulei de măsline și apoi cârnați proaspeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se sotează aproximativ 5 până la 8 minute sau până când cârnații se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Adăugați puiul și cârnații uscați în tigaie și sotati 5 până la 8 minute sau până când puiul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați creveții și sotati doar până când creveții încep să se înroșească și să se onduleze, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Scoateți toate carnea din tigaia paella, folosind o lingură pliată și așezați-le pe tava pentru prăjituri pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
6
În tigaia de paella Acum goală, transpirați morcovii, ceapa și țelina timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se adaugă usturoiul și se sotează cu legume încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Se adaugă orezul risotto, se amestecă și se sotează până când boabele devin albe perlate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Risotto
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
9
Adăugați vin alb, și se lasă să gătească în jos până aproape complet plecat. Apoi începeți să adăugați bulion, aproximativ 2 oale la un moment dat, la fiecare 7 până la 8 minute până când au trecut 1 35 până la 40 de minute sau până când bulionul este complet încorporat în orez și legume, iar orezul este fraged, dar al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sani De Fazan Daca)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
10
Amestecați carnea și fructele de mare înapoi înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
1 vârf de șofran
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
12
Preîncălziți un vas mare de sos la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
13
Adăugați șuncă de șuncă și ulei de măsline. Se lasă să se caramelizeze, ambele părți, timp de aproximativ 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
14
Adăugați morcovii, ceapa și țelina, amestecați bine. Se taie ceapa de usturoi în jumătate. Cu lingura de lemn, împingeți amestecul deoparte pentru a crea spațiu în partea de jos a oalei pentru caramelizarea usturoiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Grăsime De Porc înapoi
15
Așezați fiecare parte a usturoiului în oală, cu usturoiul în jos. Se lasă să se caramelizeze aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
16
Se amestecă boia de ardei, pasta de roșii, piureul de roșii, bulionul de pui, frunzele de dafin și apa. Se lasă să fiarbă încă 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Grăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
17
Îndepărtați orice grăsime care s-a format și adăugați șofran. Se lasă să fiarbă încă 30 de minute. Se strecoară și se dă la frigider pentru a se răci.