Rețeta Paella vegetariană rapidă ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 5 porții cu 436 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de cimbru, orez brun cu gătit rapid, bulion de legume cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paella Vegetariană, Paella Vegetariană, și Paella Vegetariană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras, ciupercile și usturoiul; saut 5 minute. Se amestecă orezul și următoarele 4 ingrediente (prin cimbru); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Orez
3
Se amestecă roșii, mazăre verde, măsline, 2 linguri pătrunjel, piper negru și inimi de anghinare. Gatiti 3 minute sau pana cand orezul este fraged si amestecul este bine incalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Piper Negru
Mazăre Verde
Pătrunjel
Măsline
Tomate
Orez
4
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt tocat suplimentar, dacă doriți.