Paellan Espanian este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 549 calorii. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână roșii, creveți jumbo, midii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o destul de scump rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Crustacee Paella (Paella de Marisco) din ' Spania, și Paellan printre altele-Paellan entre-autres pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți bucățile de pui și uscați. Condimentează peste tot cu sare, piper negru și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți uleiul într-o tigaie paella sau o tigaie largă. Se rumenesc puiul pe toate părțile, când este aproape gătit, se adaugă legăturile chorizo și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Chorizo
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți puiul și cârnații din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Tăiați cârnații în felii și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Scurgeți excesul de ulei, dar nu curățați tigaia. Faceți un sofrito sotând usturoiul, ceapa și roșiile, gătiți până când amestecul se caramelizează puțin și aromele se topesc. Condimentează cu sare, piper negru și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați orezul, amestecând pentru a acoperi boabele. Îndepărtați șofranul în 1/4 cană de apă fierbinte timp de 5 minute, apoi amestecați-l în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Adăugați stocul/apa și fierbeți timp de 10 minute, mișcând ușor tigaia, astfel încât orezul să se gătească și să se absoarbă uniform. Nu acoperiți și nu amestecați constant ca risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați crustaceele și puiul rezervat și cârnații. Se fierbe, fără agitare, până când orezul este al dente și midiile s-au deschis. (Nu mâncați midii care nu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustacee
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Spaghete Uscate
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Împrăștiați mazărea deasupra și continuați să gătiți până când lichidul este absorbit. Paella ideală are un fund de orez prăjit numit socarrat. Se lasă să se odihnească de pe foc timp de 5 minute înainte de servire.