Paella De Pui Picadillo

Paella De Pui Picadillo
Paellanul de pui Picadillo este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 657 calorii, 43G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de boia de ardei, bulion de pui, mazăre de vale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Paella De Pui Picadillo, Picadillo De Pui, și Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne).

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 diametru F. Se pulverizează vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În vasul de copt, amestecați orezul, cârnații, stafidele, roșiile, bulionul și turmericul. Aranjați picioarele și coapsele de pui deasupra; apăsați în amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
TurmericTurmeric
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Presărați puiul cu sare condimentată și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
4
Acoperiți cu folie; coaceți 30 de minute. Descoperiți; coaceți cu aproximativ 30 de minute mai mult sau până când lichidul este absorbit și sucul de pui este limpede atunci când partea cea mai groasă este tăiată până la os (180 buc.f). Se amestecă mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Coaceți descoperit 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Protos organic Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Protos Organic Tempranillo
Protos Organic Tempranillo
Culoare vișină strălucitoare cu jantă violet. Proaspete, unde fructele de pădure negre și roșii se amestecă împreună cu note picante, ușoare prăjite și cacao din îmbătrânirea butoiului. Senzație foarte netedă și mătăsoasă, taninuri echilibrate și moi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista