Paella De Homar La Grătar

Paella De Homar La Grătar
Rețeta Paella de homar la grătar ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 927 calorii, 40g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $3.92 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână orez cu bob scurt, chorizo, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Paella Cu Fructe De Mare La Grătar, Fructe de mare la grătar și Paella Chorizo, și Pachete De Folie De Paella Cu Somon La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc fierbinte într-un grătar de cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Să ardă până la cărbuni roșu-fierbinte; grebla la marginea gratar. (Pentru Rezervă, începeți o a doua rundă de cărbuni într-un coș de cărbune de pe trotuarul din apropiere.) Puneți o tigaie de paella de 16 " -18 " pe grătarul grătarului; încălziți 1/2 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
TigaieTigaie
3
Adăugați 3/4 lb. Chorizo spaniol, feliat în rondele groase de 1/2 " și 6 tulpini de usturoi verde, feliat subțire sau 2 praz tocat mărunt, numai părți albe și verde deschis; gatiti pana devin aurii, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo SpaniolChorizo Spaniol
UsturoiUsturoi
PrazPraz
4
Adăugați 1 lingură de boia afumată și 2 1/2 căni de orez cu bob scurt (cum ar fi bomba, Valencia sau calasparra); gatiti, amestecand des, pana cand orezul este acoperit, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia AfumatăBoia Afumată
BoabeBoabe
OrezOrez
5
Adăugați 1/4 linguriță fire de șofran la 7 căni de fructe de mare fierbinți sau bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Stoc De PuiStoc De Pui
Fructe De MareFructe De Mare
6
Adăugați stoc în tigaie și condimentați după gust cu sare kosher; se amestecă pentru a distribui ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Lăsați să gătească, netulburat, până când fierbe stocul și orezul începe să absoarbă lichidul, aproximativ 10 minute. Rotiți tigaia la fiecare 2-3 minute pentru a găti uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Aranjați 3 homari de 1-1 1/4 lire, înjumătățiți pe lungime, ghearele crăpate, peste orez. Continuați să gătiți, rotind tigaia des, pe măsură ce orezul se umflă și absoarbe bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
StocStoc
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați mai mulți cărbuni din coșul de cărbune pentru a menține căldura uniformă sub tigaie. Gatiti pana cand orezul este aproape fraged si homarul este fiert, inca aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Împrăștiați 2 căni de mazăre decojită sau mazăre congelată, dezghețată, deasupra. (Dacă lichidul se evaporă înainte ca orezul să fie fraged, adăugați mai mult stoc fierbinte.) Gatiti fara a amesteca, permitand orezului sa absoarba tot lichidul, astfel incat o crusta (socarrat) sa se dezvolte pe fund si marginile sa inceapa sa se usuce si sa devina cruste, 5-10 minute, pentru un timp total de gatire de aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
StocStoc
MazăreMazăre
OrezOrez
11
Scoateți tigaia de pe grătar. Acoperiți cu prosoape mari de bucătărie curate și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
TigaieTigaie
12
Garnisiți cu 1/2 cană de pătrunjel proaspăt tocat mărunt și serviți cu 3 lămâi înjumătățite, asigurându-vă că răzuiți o parte din socarrat din fundul tigaiei pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze PlatePătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Un nas complex cu note florale, fructate și minerale care sunt imitate pe palatul său răcoritor. Măr verde, coajă de lămâie și ca aciditate salină. Delicios.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista