Paella de crustacee cu Fregola

Paella de crustacee cu Fregola
Paella de crustacee cu Fregolan este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 8.16 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 801 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, monkfish, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paella de crustacee (Paella de Marisco) din ' Spania, Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), și Paellan printre altele-Paellan entre-autres.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pește la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați 1 cană din lichidul de gătit fierbinte într-o cană de măsurare și sfărâmați în șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
3
Adăugați fasolea fava la bulionul rămas și gătiți la foc moderat până la verde strălucitor, aproximativ 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați favas - urile pe o farfurie. Strângeți fasolea din pielea lor exterioară dură. Acoperiți stocul rămas; păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa tocată și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați fregola și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când este bine acoperit cu ulei, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FregulaFregula
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați scoicile, midiile și 1 cană de bulion fierbinte și amestecați constant până când crustaceele încep să se deschidă, aproximativ 4 minute; aruncați orice scoici sau midii care nu se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Adăugați sherry și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute. Se amestecă fasolea fava, ardeii grași roșii și verzi tăiați felii, roșiile prune, roșiile uscate la soare, cimbru, frunze de dafin și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Prune RoșiiPrune Roșii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fasole FavaFasole Fava
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați restul de 2 căni de bulion de pește fierbinte și bulionul infuzat cu șofran în fregola. Coborâți focul la moderat și gătiți, amestecând frecvent, până când fregola este doar fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
FregulaFregula
șofranșofran
10
Adăugați creveții, calmarul și călugărul în fregola și gătiți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până când fructele de mare sunt fierte, aproximativ 5 minute. Aruncați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru și rozmarin. Se amestecă mărarul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
MonkfishMonkfish
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
FregulaFregula
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
CalmarCalmar
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
11
Serviți paella imediat în boluri puțin adânci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista