Reteta creveți și cârnați Paellan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Acest fel principal are 338 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,82 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână kielbasa de curcan, fire de șofran, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paella de cârnați și creveți, Paella de Quinoa cu creveți de Paprika și cârnați, și Paella de pui și cârnați.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați cârnați în tigaie; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa și ardeiul gras în tigaie; saut 4 minute. Se amestecă usturoiul, piperul negru și șofranul; saut 1 minut. Se amestecă orezul, 3/4 cană de apă, maghiranul, roșiile și sucul de scoici; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până când orezul este aproape fraged. Se amestecă creveții. Acoperiți și fierbeți 3 minute sau până când creveții sunt gata.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.