Pad vegetarian Thai (fără gluten)

Pad vegetarian Thai (fără gluten)
Rețeta vegetariană Pad Thai (fără gluten) ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 30 minute. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.03 pe portie. O porție conține 281 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. 37 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de nectar de agave, scallion, arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Pad vegetarian Thai cu Zoodles, Rulouri Vegetariene De Primăvară Fără Gluten Cu Sos De Arahide În Stil Thailandez, și Malfatti fără Gluten (găluște cu spanac și Ricotta) cu sos simplu de roșii (fără Gluten, Vegetarian).

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista