Pachete De Carne De Vită Sparanghel

Pachete De Carne De Vită Sparanghel
Sparanghel pachete de carne de vită ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 49 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 25. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați hrean, carne de vită prăjită, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Pachete de carne de vită și sparanghel, Pachete simple de carne de vită și sparanghel prăjit elvețian, și Pachete De Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Puneți sparanghelul în apă clocotită și gătiți timp de 2 minute; se scurge. Aruncați imediat sparanghelul într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Amestecați crema de brânză, hreanul, pătrunjelul și arpagicul tocat într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați carnea de vită tăiată subțire pe o foaie mare de hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Întindeți amestecul de brânză cremă peste fiecare felie de vită prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Friptură De VităFriptură De Vită
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Așezați o suliță de sparanghel pe fiecare felie, astfel încât vârful să se suprapună cu o margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Rola de carne de vită felie în jurul sparanghel. Asigurați-vă legând un arpagic în jurul sparanghelului înfășurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Aranjați rulourile pe o farfurie și acoperiți cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții25
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista