Pachete De Carne De Vită Sparanghel
Sparanghel pachete de carne de vită ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 49 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 25. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați hrean, carne de vită prăjită, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Pachete de carne de vită și sparanghel, Pachete simple de carne de vită și sparanghel prăjit elvețian, și Pachete De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Puneți sparanghelul în apă clocotită și gătiți timp de 2 minute; se scurge. Aruncați imediat sparanghelul într-un castron cu apă cu gheață.
Amestecați crema de brânză, hreanul, pătrunjelul și arpagicul tocat într-un bol.
Așezați carnea de vită tăiată subțire pe o foaie mare de hârtie cerată.
Întindeți amestecul de brânză cremă peste fiecare felie de vită prăjită.
Așezați o suliță de sparanghel pe fiecare felie, astfel încât vârful să se suprapună cu o margine.
Rola de carne de vită felie în jurul sparanghel. Asigurați-vă legând un arpagic în jurul sparanghelului înfășurat.
Aranjați rulourile pe o farfurie și acoperiți cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 30 de minute.