Oțet De Usturoi

Oțet De Usturoi
Oțetul de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 25 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, șalotă, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Rețete similare sunt Oțet De Rozmarin-Usturoi, Varză Prăjită Cu Usturoi Și Oțet, și Pui în sos de usturoi-oțet.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un borcan cu gura largă; acoperiți și lăsați să stea 2 săptămâni într-un loc răcoros și întunecat, agitând ușor borcanul ocazional.
2
Se strecoară amestecul de oțet printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-o măsură de sticlă sau un castron mediu și se aruncă șalotele și căței de usturoi zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
BolBol
3
Se toarnă într-o sticlă decorativă. Filetați căței de usturoi curățați pe o frigăruie de bambus; așezați în sticlă. Sigilați cu un dop sau alt capac etanș; depozitați într-un loc răcoros și întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista