Oțet De Usturoi
Oțetul de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 25 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, șalotă, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Rețete similare sunt Oțet De Rozmarin-Usturoi, Varză Prăjită Cu Usturoi Și Oțet, și Pui în sos de usturoi-oțet.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un borcan cu gura largă; acoperiți și lăsați să stea 2 săptămâni într-un loc răcoros și întunecat, agitând ușor borcanul ocazional.
Se strecoară amestecul de oțet printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-o măsură de sticlă sau un castron mediu și se aruncă șalotele și căței de usturoi zdrobiți.
Se toarnă într-o sticlă decorativă. Filetați căței de usturoi curățați pe o frigăruie de bambus; așezați în sticlă. Sigilați cu un dop sau alt capac etanș; depozitați într-un loc răcoros și întunecat.