Oțet De Afine
Oțetul de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet, afine, frigarui de lemn și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Oțet De Afine, Oțet De Portocale De Afine, și Plăcintă Cu Oțet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, 1 cană de afine și scorțișoară într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; lăsați să stea 2 minute. Se amestecă mierea.
Folosind un stripper de citrice sau un cuțit de decojit, tăiați fâșii de coajă din portocaliu, rezervând portocaliu pentru alte utilizări. Filet Rămas 1 cană afine și coaja portocalie pe frigarui; așezați în sticle sau borcane decorative.
Se strecoară amestecul de oțet, aruncând afinele.
Se toarnă lichid peste frigarui în sticle. A se păstra la temperatura camerei cu 2 săptămâni înainte de utilizare pentru a lăsa aroma să se dezvolte pe deplin.
Îndepărtați frigaruile pe măsură ce nivelul de oțet scade pentru a preveni deteriorarea afinelor.