Ouă și Gribene răspândite

Ouă și Gribene răspândite
Ou și Gribenes răspândirea ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 51 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare kosher, tulpină de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 12%. Încercați Ouă și Gribene răspândite, Omletă perfectă cu rucola și Gribene, și Varză de Bruxelles prăjită cu Gribene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, acoperiți ouăle cu 1 inch/3 centimetri de apă și aduceți apa la fierbere la foc mare. De îndată ce apa ajunge la fierbere completă, acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Lăsați ouăle să stea în tigaia acoperită, de pe foc, timp de 12 până la 15 minute, apoi scoateți-le din apă. (Sau, dacă aveți o oală sub presiune, aburiți-le timp de 7 minute, apoi răciți; acestea sunt invariabil mai ușor de curățat.) Rulați ouăle sub apă rece sau transferați-le într-o baie de gheață, până când sunt bine răcite. Curățați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Între timp, într-o cratiță mică separată la foc mediu, sotează jumătate de ceapă în 1 linguriță schmaltz până la translucid. Este o idee bună să le dați un vârf de sare în timp ce faceți acest lucru, nu fiți timizi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SchmaltzSchmaltz
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Transferați ceapa pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Combinați toate ingredientele, cu excepția țelinei și a gribenelor și faceți oricare dintre următoarele: puneți-le printr-o mașină de tocat carne prevăzută cu o matriță medie sau mică; tocați-le grosolan într-un robot de bucătărie; tăiați cu mâna și terminați prin zdrobire la o consistență plăcută cu o furculiță. Apoi pliați țelina și gribenele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
6
Retipărit cu permisiunea din Cartea lui Schmaltz: un cântec de dragoste către o grăsime uitată de Michael Ruhlman, 2012
Ingrediente de care veți avea nevoie
SchmaltzSchmaltz
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista