Ouă Tradiționale Benedict
Ouăle tradiționale Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $1.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână slănină Canadiană, sos olandez, brioșe și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict Rx, și Ouă Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie acoperita cu spray de gatit la foc mediu pana se incalzeste bine, rotind o data.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați 2 felii de slănină pe fiecare jumătate de brioșă. Acoperiți fiecare cu un ou pocat și stropiți uniform cu sos olandez.
Se presară piper și boia; serviți imediat.
Adăugați apă la o adâncime de 3 inci într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și mențineți la foc mic.
Adăugați 1/2 linguriță de oțet. Spargeți ouăle și alunecați în apă, pe rând, cât mai aproape de suprafața apei. Simmer 3 până la 5 minute sau la gradul dorit de coacere.
Îndepărtați ouăle cu o lingură cu fante. Tăiați marginile, dacă doriți.