Ouă Scotch cu sos de muștar
Ouăle Scotch cu sos de muștar necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 81G de grăsime, și un total de 877 calorii. Pentru $2.06 pe portie, veți obține o băutură care servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 106 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de coajă de lămâie, muștar, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Ouă Scotch cu sos de muștar, Ouă cu sos de muștar, și Ouă Scotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul de muștar: crăpați 1 ou într-o cratiță mică. Cu căldura scăzută, amestecați maioneza, muștarul și zahărul. Când începe să fiarbă, este gata.
Scoateți și lăsați să stea până se răcește, apoi răciți cel puțin 10 minute.
Așezați 6 ouă întregi într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fiert și gătiți ouăle timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din apă fierbinte, răciți, coajați.
Încălziți uleiul în friteuză la 375 grade F (190 grade C).
Puneți cârnații într-un castron cu pătrunjelul fin, coaja de lămâie, nucșoara, maghiranul, sarea și piperul. Puneți toate ingredientele bine în cârnați cu mâinile. Faceți o acoperire pentru fiecare ou fiert manual din cârnați, lucrând-o în jurul ouălor cu mâinile ude pentru a forma un strat uniform.
Rulați ouăle acoperite în ou bătut, apoi în pesmet uscat.
Glisați cu grijă în 3 ouă și prăjiți timp de 4 până la 5 minute, până devin maro auriu intens. Întoarceți-le în timp ce gătesc, astfel încât să se rumenească uniform.
Îndepărtați cu o lingură cu fante, scurgeți pe un prosop de hârtie și repetați cu restul de 3 ouă.
Serviți ouăle cu sos de muștar.