Ouă Poșate prăjite cu spanac cremă și șuncă Serrano

Ouă prăjite cu spanac cremă și șuncă Serrano ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 860 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 215 de fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, spanac, ouă pocate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: ouă prăjite cu spanac cu cremă de muștar și pesmet, Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați, și Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună smântâna și 2 lingurițe de făină într-un castron mic până când sunt combinate.
Gătiți șalota în unt într - o tigaie grea de 9 până la 10 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când șalota se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați spanac, nucșoară, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți, amestecând continuu, până se evaporă excesul de lichid, aproximativ 2 minute. Se amestecă amestecul de cremă, apoi se adaugă la spanac și se gătește, amestecând ocazional, până când crema este ușor îngroșată, aproximativ 2 minute.
Amestecați firimiturile de pâine, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un castron puțin adânc.
Se întinde 1/2 cană de făină rămasă pe o farfurie și se lasă deoparte pentru dragare.
Ștergeți ușor orice apă din partea de sus a ouălor pocate cu prosoape de hârtie, apoi presărați cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/8 linguriță de piper.
Dragați cu grijă 1 ou pocat în făină, îndepărtând excesul de praf.
Transferați în ou bătut, lingurați pentru a acoperi complet, apoi transferați cu o lingură cu fante în pesmet, lăsând să se scurgă excesul de ou. Se acoperă cu firimituri și se transferă pe o farfurie. Repetați cu ouăle poșate rămase, câte 1.
Tăiați șunca feliată transversal în benzi late de 1/4 inch.
Încălziți uleiul de 1 1/2 inci într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri (aproximativ 1 1/2 inci adâncime) la foc mare până când termometrul cu grăsimi adânci înregistrează 375 F. Fry sunca în ulei, amestecând ocazional cu o lingură curată cu fante pentru a separa benzile, până când sunt crocante, 15 până la 20 de secunde.
Transferați șunca pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Returnați uleiul de prăjit la 375 F.
Coborâți 2 ouă (1 la un moment dat pe lingura cu fante) în ulei fierbinte și prăjiți până se rumenesc, 15 până la 20 de secunde.
Transferați ouăle prăjite pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. Repetați cu restul de 2 ouă.
Reîncălziți spanacul la foc mic, amestecând continuu și adăugând mai multă smântână sau apă pentru a slăbi amestecul, dacă este necesar, aproximativ 1 minut.
Împărțiți spanacul cremă în 4 farfurii, apoi acoperiți cu ouă pocate și șuncă.
Ouăle din această rețetă nu vor fi gătite complet, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.