Ouă pocate și parmezan peste brioșă prăjită cu Pistou
Ouă pocate și brânză parmezan peste brioșă prăjită cu Pistou necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 621 calorii, 22g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de pâine cu ouă, ulei de măsline, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ouă pocate și parmezan peste brioșă prăjită cu Pistou, Brioșă Prăjită, Ou Pocat, Năsturel Și Salată De Mere, și Ouă pocate pe baghetă prăjită cu brânză de capră și vinetă cu piper negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puree busuioc, usturoi și ulei în mini procesor până când este foarte neted. Condimentează pistou după gust cu sare și piper.
Adăugați suficientă apă în tigaia medie pentru a măsura 1 1/4 inci.
Presărați sare generos în apă. Aduceți apa la foc mic la foc mediu. Crăpați ouăle 1 la un moment dat și alunecați ușor în apă. Gatiti pana cand albusurile sunt doar setate si galbenusurile sunt inca curgatoare, aproximativ 3 minute.
Așezați toasturile fierbinți pe farfurii. Completați fiecare cu parmezan. Folosind lingura cu fante, transferați 2 ouă, bine scurse, pe fiecare bucată de brioșă.
Presărați ouăle cu sare și piper.
Stropiți cu o parte din pistou și serviți.