Ouă Pocate în sos de roșii curry
Ouăle Pocate în sos de roșii curry durează aproximativ 42 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 382 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită ulei de arahide, conserve de roșii, ghimbir și ouă. Funcționează bine ca sos. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Nutriție în ouă și pentru ouă Pocate în sos de roșii, Prăjituri de cartofi dulci cu sos de roșii curry și ou Pocat, și Ouă Pocate În Sos De Roșii.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adaugati ceapa si urmatoarele 3 ingrediente( prin jalapeo); saut 5 minute sau pana cand legumele sunt fragede, amestecand ocazional.
Adăugați pudră de curry și următoarele 3 ingrediente (prin zahăr); gatiti 2 minute, amestecand constant.
Scurgeți roșiile într-o strecurătoare peste un castron; rezervați lichid.
Adăugați roșiile în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Adăugați jumătate din lichidul de roșii rezervat; aduceți la fierbere.
Adăugați lapte de cocos și coriandru tocat; reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Dacă sosul este prea gros, adăugați lichidul de roșii rezervat rămas; mențineți căldura astfel încât sosul să buleze ușor.
Rupeți fiecare ou într-o ceașcă de cremă și turnați ușor în tigaie peste sos. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute, doar până când albușurile sunt setate și gălbenușurile s-au filmat, dar sunt încă curgătoare. Aranjați 1 brioșă, tăiați părțile în sus, pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Scoateți cu grijă 1 ou și aproximativ 1/2 cană de sos pe fiecare porție.
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de ceapă verde; garnisiți cu frunze de coriandru, dacă doriți.