Ouă Picante Italiene Deviled
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați ouăle picante italiene. Această rețetă servește 12 și costă 16 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 67 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Dacă aveți ouă, maioneză, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Anșoa Și Pătrunjel Italian Ouă Deviled, Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă Picante Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și îndepărtați imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din apă fierbinte, răciți și coajați.
Feliați ouăle în jumătate și îndepărtați gălbenușurile.
Așezați gălbenușurile într-un bol mediu și amestecați cu muștarul, pansamentul Italian, maioneza și piperul. Aranjați jumătățile de albus de ou pe o farfurie și presărați cu sare. Puneți amestecul de gălbenuș în jumătățile de ou sau folosiți o pungă de patiserie și introduceți umplutura pentru un aspect mai profesional.
Se presară cu boia de ardei și se dă la frigider până la servire.