Ouă Picante Italiene Deviled

Ouă Picante Italiene Deviled
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați ouăle picante italiene. Această rețetă servește 12 și costă 16 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 67 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Dacă aveți ouă, maioneză, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Anșoa Și Pătrunjel Italian Ouă Deviled, Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă Picante Deviled pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și îndepărtați imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți din apă fierbinte, răciți și coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Feliați ouăle în jumătate și îndepărtați gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
4
Așezați gălbenușurile într-un bol mediu și amestecați cu muștarul, pansamentul Italian, maioneza și piperul. Aranjați jumătățile de albus de ou pe o farfurie și presărați cu sare. Puneți amestecul de gălbenuș în jumătățile de ou sau folosiți o pungă de patiserie și introduceți umplutura pentru un aspect mai profesional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos ItalianSos Italian
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se presară cu boia de ardei și se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista