Ouă Moi Amestecate Cu Avocado
Ouăle moi amestecate cu Avocado necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.38 pe portie. O porție conține 371 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de smântână grea, ouă, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bine. Încercați Ouă moi amestecate cu somon afumat și Avocado, Asiatice Moale Omletă, și Ouă moi cu sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sparge ouăle într-un castron.
Adăugați crema și amestecați până când ouăle arată spumoase și ușoare.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu. Topiți untul până se spumează, apoi întoarceți focul la minim și turnați încet ouăle. Folosind o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură, amestecați încet ouăle din exteriorul tigaiei spre centru. Odată ce ouăle încep să se stabilească, amestecarea lentă va crea caș mare, asemănător unui nor. Acest lucru sună ușor, dar ouăle amestecate perfecte, care sunt moi și asemănătoare cu cremă, fără culoare maro, sunt un semn al unui bucătar foarte bun. Acest proces durează aproximativ 10 minute. Condimentează ouăle cu câteva manivele de piper negru și sare bună, precum fleur de sel.
Se servește cu câteva felii de avocado și puțin arpagic proaspăt tocat.