Ouă Florentine pe brioșe englezești
Această rețetă servește 2 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, piper, iaurt original și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Brioșe englezești cu ouă, brânză și șuncă, Ouă de Brunch pe brioșe englezești, și Ouă Florentine.
Instrucțiuni
Într-un castron mic cu microunde, amestecați iaurtul, maioneza și muștarul. Cuptor cu microunde la maxim 20 până la 40 de secunde sau până la cald. Se amestecă; pune deoparte.
În tigaie de 10 inci, încălziți 1 1/2 până la 2 inci apă până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Rupeți fiecare ou într-un vas superficial; glisați cu grijă oul în apă fierbinte. Puneți rapid apă fierbinte peste fiecare ou până se formează film peste gălbenuș. Fierbeți 3 până la 5 minute sau până când ouăle sunt dorite.
Între timp, întindeți aproximativ 2 linguri de sos pe fiecare jumătate de brioșă engleză. Acoperiți fiecare cu jumătate din frunzele de spanac.
Cu lingura cu fante, scoateți ouăle din apă; așezați peste spanac. Se acoperă fiecare cu jumătate din sosul rămas; se presară cu piper.