Ouă fierte moi și anghinare în bulion
Ouăle fierte moi și anghinarea în bulion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ouă, brânză parmezană și pâine crustă, ciuperci cremini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume verzi de primăvară și ouă întregi fierte moi ouă, Vanill, Salată de linte cu ouă fierte moi, și Frise frigider cu Bacon si oua fierte moi reteta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron cu apă și strecurați o jumătate de lămâie în el. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare dure și tăiați tulpina la 1 inch. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați primele două treimi din anghinare. Cu o linguriță, scoateți sufocarea cu blană. Curățați baza de anghinare, îndepărtând pielea verde închis și adăugați-o în apa cu lămâie. Tăiați foarte subțire fundul de anghinare și reveniți la apă.
Tăiați jumătatea de lămâie rămasă în pene.
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 30 de secunde.
Se adaugă bulionul, se condimentează cu sare și piper; se aduce la fierbere.
Scurgeți anghinarea, adăugați-o în tigaie și fierbeți-o la foc mic până când este crocantă, 3 minute.
Adăugați ciupercile; se fierbe timp de 2 minute.
Crăpați ouăle în supă, lăsând spațiu între ele. Gatiti usor la foc moderat pana cand albusurile sunt setate, dar galbenusurile sunt inca curgatoare, aproximativ 2 minute. Puneți cu grijă fiecare ou într-un castron, apoi turnați supa deasupra.
Presărați supa cu scallions și serviți cu pene de lămâie, parmezan și pâine.