Ouă Feta

Ouă Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ouăle Fetan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă are 116 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare și piper, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ouă cu Fetan și sparanghel, Ouă Coapte Cu Roșii Și Feta, și Feta / Bacon omletă pentru 1 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se sotează ceapa până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se toarnă ouă. Gatiti, amestecand ocazional pentru a se amesteca. Când ouăle par aproape gata, amestecați roșiile tocate și brânza feta și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză FetaBrânză Feta
TomateTomate
BrânzăBrânză
OuăOuă

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista