Ouă Diavolite Rapide De Somon

Somon rapid Deviled Ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 54 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, ouă, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Ouă devilate rapide și ușoare, Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, și Somon Afumat Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă rece pentru a acoperi ouăle cu cel puțin 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Scoateți ouăle din apă și răciți. Curățați odată rece.
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime.
Așezați gălbenușurile într-un bol de amestecare și puneți albușurile deoparte. Puneți gălbenușurile cu crema de brânză și maioneza până se amestecă bine. Umpleți jumătățile de albuș de ou cu amestecul de gălbenușuri de ou folosind o lingură.
Se presară cu boia de ardei. Dați la frigider până când este gata de servit.