Ouă diavolite pe un cuib de salată de unt cu sos de muștar cu miere

Ouă diavolite pe un cuib de salată de unt cu sos de muștar cu miere
Rețeta Ouă Deviled pe un cuib de salată de unt cu sos de muștar de miere este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.01 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 142 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, muștar dijon, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Salată de salată, ridiche și Avocado cu sos de muștar, și Salată de salată cu unt cu sos Tahini-miere.

Instrucțiuni

1
Bateți maioneza, muștarul, mierea și oțetul într-un castron mic. Puneți 5 linguri de pansament în gălbenușuri pentru a face o umplutură netedă. (Pansamentul, umplutura și ouăle pot fi acoperite și refrigerate peste noapte.) Când este gata de servit, lingurați (sau pipați) o porție din amestecul de gălbenușuri în fiecare jumătate de albus de ou. Aruncați ușor salata verde cu suficient din pansamentul rămas pentru a acoperi ușor. Aranjați o porție de frunze de salată pe o farfurie de salată. Completați fiecare salată cu 2 ouă diavolite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Stropiți cu puțin pansament suplimentar, dacă doriți.
3
Servește.
4
Se amestecă căpșunile, zahărul și vinul într-un castron mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Lăsați să stea 30 de minute până la 3 ore.
6
Servește.Puneți somonul pe o foaie mare de copt cu margini; înveliți ambele părți cu 2 linguri de ulei de măsline și o stropire generoasă de sare și piper. Aruncați cartofii cu încă 2 linguri de ulei de măsline și o stropire generoasă de sare și piper; așezați, tăiat cu fața în jos, pe o a doua foaie de copt cu margini. Aruncați sparanghelul cu lingura rămasă de ulei și o stropire generoasă de sare și piper. Reglați rafturile cuptorului în poziția cea mai joasă și superioară-mijlocie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Așezați cartofii pe raftul de jos și somonul pe raftul superior al cuptorului rece, apoi încălziți cuptorul la 400 buc. Prăjiți până când somonul este doar opac, aproximativ 25 de minute, iar cartofii sunt maronii aurii, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Transferați somonul într-un platou mare; adăugați sparanghel în tigaia de prăjire a somonului; continuați să prăjiți, împreună cu cartofii, până când este verde strălucitor și doar fraged, 5 până la 8 minute, în funcție de grosime. Între timp, amestecați uleiul de măsline extravirgin, pătrunjelul, mărarul, caperele și sucul, ceapa verde și coaja de lămâie într-un castron mic; pus deoparte. Pentru a servi, amestecați amestecul de mărar peste somon, garnisind platoul cu pătrunjel, crenguțe de mărar și pene de lămâie. Aranjați cartofii și sparanghelul pe platou cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Pană De LămâiePană De Lămâie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Serviți imediat.Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și încălziți cuptorul la 350 buc.F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Amestecați făina, 1/4 cană de zahăr și coaja de lămâie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Adăugați unt și vanilie; bateți (sau pur și simplu amestecați cu mâinile) pentru a forma un aluat neted. Aruncați aluatul cu lingurițe generoase pe o foaie de biscuiți căptușită cu pergament sau Silpat; se rulează în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
12
Coaceți până când fundul cookie-urilor se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Transferați cookie-urile într-o grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
14
Așezați zahărul rămas într-o pungă cu fermoar de dimensiunea unui litru. Lucrând o duzină la un moment dat, aruncați cookie-urile în zahăr; se agită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
15
Servește. (Poate fi depozitat într-o cutie etanșă până la 1 săptămână.) Face aproximativ 2 duzini.
16
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mediu. Acoperiți și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
17
Serviți cu tortilla prăjită cu gust sau chipsuri de tortilla pentru scufundare. Face 1 litru îngrămădit.Reglați rafturile cuptorului la pozițiile cele mai joase și medii și încălziți cuptorul la 450 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
18
Încălziți un cuptor olandez greu de 5 până la 6 litri la foc mic. Între timp, puneți friptura într-un castron mare; se acoperă cu 1 lingură de ulei și se condimentează cu 1 lingură de chimen și o stropire generoasă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
19
Amestecați ardeii iute, pudra de chili, restul de 1 linguriță de chimen și oregano într-un castron mic. Cu câteva minute înainte de ardere, creșteți căldura la un mediu puternic-mare până când șuvițele de fum încep să crească din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
20
Adăugați friptură; căutați, întorcându-vă o singură dată, până când ambele părți formează o crustă maro impresionantă, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
21
Transferați friptura pe o farfurie; pus deoparte.
22
Adăugați usturoi în oala Acum goală;saut până la parfumat și auriu, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
23
Se adaugă amestecul de chili; saut pentru a intensifica aroma, încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
24
Adăugați bulion de pui, aduceți la foc mic; întoarceți friptura în oală. Folosind 2 suporturi pentru a proteja mâinile, așezați o foaie de folie rezistentă peste oală, apăsând pe folie astfel încât să atingă tocanita. Sigilați folia în jurul marginilor; repetați cu o a doua foaie de folie pentru a sigila complet. Porniți arzătorul pe mediu-mare până când auziți bule de sucuri. Setați oala pe raftul cuptorului din mijloc; gatiti pentru un total de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
25
Scoateți friptura din cuptor, răciți-o la temperatura camerei și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii. Cu aproximativ 30 de minute înainte de friptură, aruncați ceapa și ardeii cu restul de 2 linguri de ulei și presărați generos cu sare și piper pe o foaie de copt suficient de mare pentru ca legumele să se potrivească într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
26
Așezați tigaia pe raftul inferior al cuptorului; gatiti pana cand sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Când este gata de servit, încălziți ușor carnea și ardeii și ceapa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
27
Se servește cu tortilla caldă*, boluri cu smântână, crenguțe de coriandru și pene de tei. * Desigur, puteți oricând tortilla cu microunde, dar prefer să le aburesc la cuptor. Pentru fiecare 8 tortilla, așezați un prosop de hârtie umed pe o bucată de folie rezistentă de 24 x 18 inci. Setați 2 stive de 4 tortilla de făină fiecare una lângă alta pe prosop. Acoperiți cu un alt prosop de hârtie umed; sigilați complet folia. Se încălzește într-un cuptor de 350 de grade până la abur, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Pană De VarPană De Var
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
28
Așezați ingredientele slaw într-un castron mare și, când sunteți gata de servit, aruncați cu cantitatea mai mică de ulei de măsline și o stropire generoasă de sare și piper. Gustați, adăugând mai mult ulei, sare sau piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
29
Adăugați cantitatea mai mică de suc de lămâie; aruncați pentru a acoperi. Gustați, adăugând mai mult, dacă este necesar.Reglați rack-ul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 325 buc.F. Aduceți 1 litru de apă la fiert pentru o baie de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
30
Șoptind constant, aduceți zahărul și 1/4 cană de apă la fiert la foc mediu-mare într-o cratiță cu fund mediu greu. Când amestecul începe să fiarbă, întoarceți focul la mediu-mic și opriți șoptirea. Continuați să fierbeți până când amestecul devine maro auriu, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
31
Se toarnă amestecul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci, așezată într-o tigaie suficient de mare pentru a o găzdui. Între timp, bateți crema de brânză până când este ușoară și pufoasă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
32
Adăugați ouă, pe rând, răzuind părțile laterale, după fiecare adăugare. Bateți atât laptele, cât și vanilia până se omogenizează. Setați tigaia de prăjire în cuptor; turnați aluatul de flan în placa de plăcintă și apă în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
33
Coaceți până când flanul este jiggly, dar setat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
34
Se scoate din cuptor, se răcește la temperatura camerei și se dă la frigider până când este gata de servit. Rulați un cuțit mic în jurul perimetrului plăcii de plăcintă pentru a slăbi flanul. Inversați pe un platou mare cu buze.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
35
Tăiați în pene și serviți.
DificultateExpert
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista