Ouă diavolite pe un cuib de salată de unt cu sos de muștar cu miere
Rețeta Ouă Deviled pe un cuib de salată de unt cu sos de muștar de miere este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.01 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 142 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, muștar dijon, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Salată de salată, ridiche și Avocado cu sos de muștar, și Salată de salată cu unt cu sos Tahini-miere.
Instrucțiuni
Bateți maioneza, muștarul, mierea și oțetul într-un castron mic. Puneți 5 linguri de pansament în gălbenușuri pentru a face o umplutură netedă. (Pansamentul, umplutura și ouăle pot fi acoperite și refrigerate peste noapte.) Când este gata de servit, lingurați (sau pipați) o porție din amestecul de gălbenușuri în fiecare jumătate de albus de ou. Aruncați ușor salata verde cu suficient din pansamentul rămas pentru a acoperi ușor. Aranjați o porție de frunze de salată pe o farfurie de salată. Completați fiecare salată cu 2 ouă diavolite.
Stropiți cu puțin pansament suplimentar, dacă doriți.
Se amestecă căpșunile, zahărul și vinul într-un castron mediu până se dizolvă zahărul.
Lăsați să stea 30 de minute până la 3 ore.
Servește.Puneți somonul pe o foaie mare de copt cu margini; înveliți ambele părți cu 2 linguri de ulei de măsline și o stropire generoasă de sare și piper. Aruncați cartofii cu încă 2 linguri de ulei de măsline și o stropire generoasă de sare și piper; așezați, tăiat cu fața în jos, pe o a doua foaie de copt cu margini. Aruncați sparanghelul cu lingura rămasă de ulei și o stropire generoasă de sare și piper. Reglați rafturile cuptorului în poziția cea mai joasă și superioară-mijlocie.
Așezați cartofii pe raftul de jos și somonul pe raftul superior al cuptorului rece, apoi încălziți cuptorul la 400 buc. Prăjiți până când somonul este doar opac, aproximativ 25 de minute, iar cartofii sunt maronii aurii, aproximativ 30 de minute.
Transferați somonul într-un platou mare; adăugați sparanghel în tigaia de prăjire a somonului; continuați să prăjiți, împreună cu cartofii, până când este verde strălucitor și doar fraged, 5 până la 8 minute, în funcție de grosime. Între timp, amestecați uleiul de măsline extravirgin, pătrunjelul, mărarul, caperele și sucul, ceapa verde și coaja de lămâie într-un castron mic; pus deoparte. Pentru a servi, amestecați amestecul de mărar peste somon, garnisind platoul cu pătrunjel, crenguțe de mărar și pene de lămâie. Aranjați cartofii și sparanghelul pe platou cu somon.
Serviți imediat.Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și încălziți cuptorul la 350 buc.F.
Amestecați făina, 1/4 cană de zahăr și coaja de lămâie într-un castron mediu.
Adăugați unt și vanilie; bateți (sau pur și simplu amestecați cu mâinile) pentru a forma un aluat neted. Aruncați aluatul cu lingurițe generoase pe o foaie de biscuiți căptușită cu pergament sau Silpat; se rulează în bile.
Coaceți până când fundul cookie-urilor se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Transferați cookie-urile într-o grătar pentru a se răci complet.
Așezați zahărul rămas într-o pungă cu fermoar de dimensiunea unui litru. Lucrând o duzină la un moment dat, aruncați cookie-urile în zahăr; se agită pentru a acoperi.
Servește. (Poate fi depozitat într-o cutie etanșă până la 1 săptămână.) Face aproximativ 2 duzini.
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mediu. Acoperiți și refrigerați.
Serviți cu tortilla prăjită cu gust sau chipsuri de tortilla pentru scufundare. Face 1 litru îngrămădit.Reglați rafturile cuptorului la pozițiile cele mai joase și medii și încălziți cuptorul la 450 de grade.
Încălziți un cuptor olandez greu de 5 până la 6 litri la foc mic. Între timp, puneți friptura într-un castron mare; se acoperă cu 1 lingură de ulei și se condimentează cu 1 lingură de chimen și o stropire generoasă de sare și piper.
Amestecați ardeii iute, pudra de chili, restul de 1 linguriță de chimen și oregano într-un castron mic. Cu câteva minute înainte de ardere, creșteți căldura la un mediu puternic-mare până când șuvițele de fum încep să crească din tigaie.
Adăugați friptură; căutați, întorcându-vă o singură dată, până când ambele părți formează o crustă maro impresionantă, aproximativ 8 minute în total.
Transferați friptura pe o farfurie; pus deoparte.
Adăugați usturoi în oala Acum goală;saut până la parfumat și auriu, aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă amestecul de chili; saut pentru a intensifica aroma, încă 30 de secunde.
Adăugați bulion de pui, aduceți la foc mic; întoarceți friptura în oală. Folosind 2 suporturi pentru a proteja mâinile, așezați o foaie de folie rezistentă peste oală, apăsând pe folie astfel încât să atingă tocanita. Sigilați folia în jurul marginilor; repetați cu o a doua foaie de folie pentru a sigila complet. Porniți arzătorul pe mediu-mare până când auziți bule de sucuri. Setați oala pe raftul cuptorului din mijloc; gatiti pentru un total de 1 1/2 ore.
Scoateți friptura din cuptor, răciți-o la temperatura camerei și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii. Cu aproximativ 30 de minute înainte de friptură, aruncați ceapa și ardeii cu restul de 2 linguri de ulei și presărați generos cu sare și piper pe o foaie de copt suficient de mare pentru ca legumele să se potrivească într-un singur strat.
Așezați tigaia pe raftul inferior al cuptorului; gatiti pana cand sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Când este gata de servit, încălziți ușor carnea și ardeii și ceapa la foc mic.
Se servește cu tortilla caldă*, boluri cu smântână, crenguțe de coriandru și pene de tei. * Desigur, puteți oricând tortilla cu microunde, dar prefer să le aburesc la cuptor. Pentru fiecare 8 tortilla, așezați un prosop de hârtie umed pe o bucată de folie rezistentă de 24 x 18 inci. Setați 2 stive de 4 tortilla de făină fiecare una lângă alta pe prosop. Acoperiți cu un alt prosop de hârtie umed; sigilați complet folia. Se încălzește într-un cuptor de 350 de grade până la abur, aproximativ 5 minute.
Așezați ingredientele slaw într-un castron mare și, când sunteți gata de servit, aruncați cu cantitatea mai mică de ulei de măsline și o stropire generoasă de sare și piper. Gustați, adăugând mai mult ulei, sare sau piper, dacă este necesar.
Adăugați cantitatea mai mică de suc de lămâie; aruncați pentru a acoperi. Gustați, adăugând mai mult, dacă este necesar.Reglați rack-ul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 325 buc.F. Aduceți 1 litru de apă la fiert pentru o baie de apă.
Șoptind constant, aduceți zahărul și 1/4 cană de apă la fiert la foc mediu-mare într-o cratiță cu fund mediu greu. Când amestecul începe să fiarbă, întoarceți focul la mediu-mic și opriți șoptirea. Continuați să fierbeți până când amestecul devine maro auriu, 10 până la 15 minute.
Se toarnă amestecul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci, așezată într-o tigaie suficient de mare pentru a o găzdui. Între timp, bateți crema de brânză până când este ușoară și pufoasă într-un castron mediu.
Adăugați ouă, pe rând, răzuind părțile laterale, după fiecare adăugare. Bateți atât laptele, cât și vanilia până se omogenizează. Setați tigaia de prăjire în cuptor; turnați aluatul de flan în placa de plăcintă și apă în tigaia de prăjire.
Coaceți până când flanul este jiggly, dar setat, aproximativ 1 oră.
Se scoate din cuptor, se răcește la temperatura camerei și se dă la frigider până când este gata de servit. Rulați un cuțit mic în jurul perimetrului plăcii de plăcintă pentru a slăbi flanul. Inversați pe un platou mare cu buze.
Tăiați în pene și serviți.