Ouă Deviled Chesapeake
Reteta Ouă Deviled Chesapeake este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 12 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 45 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, muștar, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă verzi și șuncă: ouă Deviled.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se scoate de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scoateți ouăle din apa fierbinte, răciți-le sub apă curgătoare rece și coajați.
Tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime.
Puneți gălbenușurile într-un bol; mash gălbenușurile cu o furculiță. Se amestecă carnea de crab, uleiul, 1 1/2 lingurițe condimente de fructe de mare și muștar uscat în gălbenușuri; bateți cu un mixer electric la viteză mică pentru a combina.
Adăugați apă treptat în amestecul de gălbenuș de ou și creșteți viteza mixerului încet, bătând până la neted.
Așezați albușurile de ou pe un platou de servire. Se amestecă amestecul de gălbenuș în albușuri de ou; se presară cu condimente de fructe de mare.