Ouă De Sparanghel Benedict
Ouă de sparanghel Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 194 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sulițe de sparanghel, boia de ardei, brioșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă De Sparanghel Benedict, Ouă ușoare Benedict cu sparanghel, și Ouă De Ciuperci Și Sparanghel Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul într-un coș cu aburi.
Se pune într-o cratiță mare peste 1 in. apă; se aduce la fierbere. Acoperiți și aburiți timp de 3-4 minute sau până când sunt crocante. Pune deoparte.
Pregătiți sosul hollandaise conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, aduceți 2-3. apă la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți ușor. Rupeți ouăle reci, pe rând, într-o ceașcă sau farfurie cu cremă. Ținând vasul aproape de suprafața apei, alunecați ouăle, pe rând, în apă.
Gatiti, neacoperit, timp de 3-5 minute sau pana cand albusurile sunt complet setate si galbenusurile incep sa se ingroase. Cu o lingură pliată, ridicați fiecare ou din apă.
Pentru a asambla, așezați 4 bucăți de sparanghel pe fiecare jumătate de brioșă; deasupra cu un ou fiert; presărați brânză. Topiți fiecare cu aproximativ 3 linguri de sos hollandaise; garnisiți cu boia.