Ouă De Sparanghel Benedict

Ouă De Sparanghel Benedict
Ouă de sparanghel Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 194 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sulițe de sparanghel, boia de ardei, brioșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă De Sparanghel Benedict, Ouă ușoare Benedict cu sparanghel, și Ouă De Ciuperci Și Sparanghel Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-un coș cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Se pune într-o cratiță mare peste 1 in. apă; se aduce la fierbere. Acoperiți și aburiți timp de 3-4 minute sau până când sunt crocante. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Pregătiți sosul hollandaise conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, aduceți 2-3. apă la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți ușor. Rupeți ouăle reci, pe rând, într-o ceașcă sau farfurie cu cremă. Ținând vasul aproape de suprafața apei, alunecați ouăle, pe rând, în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Gatiti, neacoperit, timp de 3-5 minute sau pana cand albusurile sunt complet setate si galbenusurile incep sa se ingroase. Cu o lingură pliată, ridicați fiecare ou din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Pentru a asambla, așezați 4 bucăți de sparanghel pe fiecare jumătate de brioșă; deasupra cu un ou fiert; presărați brânză. Topiți fiecare cu aproximativ 3 linguri de sos hollandaise; garnisiți cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ou FiertOu Fiert
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista