Ouă De Sparanghel Benedict

Ouă De Sparanghel Benedict
Ouă de sparanghel Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 194 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sulițe de sparanghel, boia de ardei, brioșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă De Sparanghel Benedict, Ouă ușoare Benedict cu sparanghel, și Ouă De Ciuperci Și Sparanghel Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-un coș cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se pune într-o cratiță mare peste 1 in. apă; se aduce la fierbere. Acoperiți și aburiți timp de 3-4 minute sau până când sunt crocante. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Pregătiți sosul hollandaise conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, aduceți 2-3. apă la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți ușor. Rupeți ouăle reci, pe rând, într-o ceașcă sau farfurie cu cremă. Ținând vasul aproape de suprafața apei, alunecați ouăle, pe rând, în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Gatiti, neacoperit, timp de 3-5 minute sau pana cand albusurile sunt complet setate si galbenusurile incep sa se ingroase. Cu o lingură pliată, ridicați fiecare ou din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Pentru a asambla, așezați 4 bucăți de sparanghel pe fiecare jumătate de brioșă; deasupra cu un ou fiert; presărați brânză. Topiți fiecare cu aproximativ 3 linguri de sos hollandaise; garnisiți cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ou FiertOu Fiert
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista