Crabbies

Crabbies
Nevoie de o garnitură pescatariană? Crabbies ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână carne de crab, pudră de usturoi, brioșe și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crabbies (Paula Deen).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la setarea broilerului.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Într-un castron mediu, amestecați margarina și brânza. Se amestecă carnea de crab, maioneza, usturoiul praf și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Piept De Pui Afumat Deli Felii SubțiriAmbalaj Piept De Pui Afumat Deli Felii Subțiri
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
CrabmeatCrabmeat
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Întindeți amestecul pe brioșele englezești despicate. Aranjați pe o foaie de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Se fierbe până când amestecul de brânză este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista