Coaste De Porc Chinezești

Coaste De Porc Chinezești
Coaste de porc chinezesc este o rețetă chineză care servește 6. Acest fel principal are 514 calorii, 45g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaste de porc, ketchup, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coaste de porc chinezești, Coaste De Porc Chinezești, și Coaste De Porc La Grătar Chinezesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia, marmelada, ketchup-ul, vinul de orez, uleiul de susan și usturoiul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
MarmeladăMarmeladă
Vin De OrezVin De Orez
Sos De SoiaSos De Soia
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă jumătate din sos într-un aragaz lent; deasupra cu coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Stropiți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
4
Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea de porc este fragedă, aproximativ 3 ore. Îngroșați sucurile de gătit într-o tigaie mică la foc mediu, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Coaste de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Ai putea încerca Stoltz organic Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista