Ouă de Crab și anghinare

Ouă de Crab și anghinare
Crab și anghinare ouă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 460 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,32 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, brânza de vaci, făina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză), Baie fierbinte de Crab și anghinare, și Baie fierbinte de Crab și anghinare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista