Ouă De Ciocolată Marshmallow

Ouă De Ciocolată Marshmallow
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Ouăle de Marshmallow cu ciocolată ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 36 de porții cu 69 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 91 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, sirop de porumb, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ouă De Marshmallow, ouă de Paște marshmallow, și Ouă De Paște Marshmallow pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați interiorul formelor de ouă cu spray de legume antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Așezați amidonul de porumb într-o sită cu ochiuri fine și praf ușor interiorul matriței, acoperind uniform. Atingeți excesul de amidon de porumb. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Așezați 1/4 cană plus 1 lingură de sirop de porumb într-un castron rezistent la căldură. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Într-o cratiță cu fundul greu, combinați zahărul, restul de 1/4 cană de sirop de porumb și 1/2 cană de apă. Fixați un termometru pe partea laterală a tigaiei și așezați tigaia la foc mediu, amestecând frecvent, până când amestecul înregistrează 110 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
În timp ce amestecul de zahăr se încălzește, combinați gelatina cu restul de 1/4 cană de apă în jumătatea superioară a unui cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
6
Așezați peste (fără a atinge) apă clocotită în tigaia de jos și încălziți, amestecând ocazional, timp de câteva minute, sau până când gelatina s-a topit sau "a înflorit."Nu lăsați amestecul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se toarnă amestecul de zahăr fierbinte și gelatina înflorită în vasul cu sirop de porumb. Folosind un tel de sârmă, bateți timp de aproximativ 5 minute sau până devine pufos. Bateți în uleiul aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Puneți o porție egală din amestec în fiecare dintre matrițele pregătite. Prindeți matrițele împreună, astfel încât cele două jumătăți să se unească pentru a forma o formă de ou. Se lasă deoparte timp de 8 ore sau până peste noapte, până când este foarte ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Când este setat, desfaceți matrițele. Formele întregi de ouă pot fi ușor extrase din forme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf fin simplu sau un cornet (vezi sfaturile, mai jos) cu ciocolată temperată. Decorați ouăle în orice design doriți-numele unui copil, florile și frunzele sau un iepuraș de Paște sunt doar câteva idei. (Sau, lucrând cu unul câte unul, așezați un ou pe o furculiță de scufundare și înmuiați întregul ou în ciocolată, permițând excesului să se scurgă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
11
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament pentru a seta până când ciocolata se întărește complet. Ouăle trebuie consumate în 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Matrițe pentru bomboane: matrițele flexibile din plastic sunt grozave, dar în timp încep să arate uzură și trebuie înlocuite. Formele ferme din plastic și policarbonat sunt cele mai bune alegeri.Odată ce ați investit în matrițe, acestea pot fi folosite din nou și din nou. Cel mai bun sfat al meu pentru prelungirea duratei de viață a matrițelor din plastic sau policarbonat este să le curățați cu grijă. Spălați-le în apă fierbinte, cu săpun, ștergându-le cu grijă cu o cârpă moale (niciodată material dur sau un tampon de curățat). Apoi clătiți-le bine sub apă curentă și uscați-le bine, deoarece depunerile de apă pot fi la fel de dăunătoare pentru mucegaiuri ca scruberele zgârieturi.Decorarea cu un Cornet: pregătiți un cornet tăind un triunghi de 8 pe 12 pe 14 1/2 inch dintr-o foaie de hârtie pergament. Țineți mijlocul laturii lungi a triunghiului între două degete ale unei mâini. Luați vârful triunghiului de pe capătul lateral scurt și rotiți-l spre celălalt vârf al aceluiași capăt în timp ce îl trageți simultan într-o mișcare în sus. Partea superioară a unui con se va forma acolo unde degetul mare și degetul îl țin pe partea lungă. Eliberați mânerul din partea lungă, astfel încât să țineți acum cele două colțuri unde se întâlnesc. Hârtia va semăna deja cu un con parțial format. Apoi, rotiți coada rămasă până când este complet rulată într-un con. Va exista un punct lipit de capătul deschis. Îndoiți-l în interior spre centru și încrețiți pliul. Acum veți avea un cornet. Când pliați un colț umplut pentru a-l închide, pliați-l departe de cusătură; acest lucru va împiedica deschiderea cusăturii. Folosiți o foarfecă sau un cuțit ascuțit pentru a tăia o deschidere de dimensiunea dorită la vârful cornetului și umpleți cornetul cu aproximativ 1/4 cană de ciocolată temperată. (De asemenea, puteți utiliza cornetul pentru conducte glazură regală, cremă de unt sau orice altă glazură fermă.) Începeți să introduceți ciocolata pe suprafață, făcând swag-uri, puncte sau orice design cu căptușeală fină care vă place. Sau, trasați un model pentru, să zicem, flori sau păsări în ciocolată neagră și apoi umpleți conturul cu ciocolată cu lapte sau ciocolată albă. Decorarea fină a conductelor necesită practică pentru a obține rezultate îngrijite. Desenați un design pe o bucată de hârtie pergament cu un marker cu pâslă. Repetați designul de câteva ori, astfel încât să aveți mai multe exemple pe care să le exersați. Lipiți hârtia în loc pentru a nu se mișca în timp ce lucrați. Întoarceți hârtia cu susul în jos (nu vă faceți griji, designul este ușor de văzut prin pergamentul transparent), astfel încât partea cu cerneală să fie în partea de jos, ceea ce va împiedica toxicitatea cernelii să afecteze ciocolata. Umpleți cornetul cu ciocolată temperată și începeți să urmăriți modelul în ciocolată. Când simțiți că ați avut suficientă practică, puteți începe imediat să vă decorați desertul. Aceste teste nu sunt risipitoare, deoarece ciocolata poate fi răzuită și refolosită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
De la Jacques Torres' un an în ciocolată: 80 de rețete pentru sărbători și ocazii speciale de Jacques Torres, 8008 Stewart, Tabori și Chang
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista