Ouă De Ciocolată Marshmallow
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Ouăle de Marshmallow cu ciocolată ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 36 de porții cu 69 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 91 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, sirop de porumb, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ouă De Marshmallow, ouă de Paște marshmallow, și Ouă De Paște Marshmallow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați interiorul formelor de ouă cu spray de legume antiaderent.
Așezați amidonul de porumb într-o sită cu ochiuri fine și praf ușor interiorul matriței, acoperind uniform. Atingeți excesul de amidon de porumb. Pune deoparte.
Așezați 1/4 cană plus 1 lingură de sirop de porumb într-un castron rezistent la căldură. Pune deoparte.
Într-o cratiță cu fundul greu, combinați zahărul, restul de 1/4 cană de sirop de porumb și 1/2 cană de apă. Fixați un termometru pe partea laterală a tigaiei și așezați tigaia la foc mediu, amestecând frecvent, până când amestecul înregistrează 110 F.
În timp ce amestecul de zahăr se încălzește, combinați gelatina cu restul de 1/4 cană de apă în jumătatea superioară a unui cazan dublu.
Așezați peste (fără a atinge) apă clocotită în tigaia de jos și încălziți, amestecând ocazional, timp de câteva minute, sau până când gelatina s-a topit sau "a înflorit."Nu lăsați amestecul să fiarbă.
Se toarnă amestecul de zahăr fierbinte și gelatina înflorită în vasul cu sirop de porumb. Folosind un tel de sârmă, bateți timp de aproximativ 5 minute sau până devine pufos. Bateți în uleiul aromat.
Puneți o porție egală din amestec în fiecare dintre matrițele pregătite. Prindeți matrițele împreună, astfel încât cele două jumătăți să se unească pentru a forma o formă de ou. Se lasă deoparte timp de 8 ore sau până peste noapte, până când este foarte ferm.
Când este setat, desfaceți matrițele. Formele întregi de ouă pot fi ușor extrase din forme.
Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf fin simplu sau un cornet (vezi sfaturile, mai jos) cu ciocolată temperată. Decorați ouăle în orice design doriți-numele unui copil, florile și frunzele sau un iepuraș de Paște sunt doar câteva idei. (Sau, lucrând cu unul câte unul, așezați un ou pe o furculiță de scufundare și înmuiați întregul ou în ciocolată, permițând excesului să se scurgă.)
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament pentru a seta până când ciocolata se întărește complet. Ouăle trebuie consumate în 24 de ore.
Matrițe pentru bomboane: matrițele flexibile din plastic sunt grozave, dar în timp încep să arate uzură și trebuie înlocuite. Formele ferme din plastic și policarbonat sunt cele mai bune alegeri.Odată ce ați investit în matrițe, acestea pot fi folosite din nou și din nou. Cel mai bun sfat al meu pentru prelungirea duratei de viață a matrițelor din plastic sau policarbonat este să le curățați cu grijă. Spălați-le în apă fierbinte, cu săpun, ștergându-le cu grijă cu o cârpă moale (niciodată material dur sau un tampon de curățat). Apoi clătiți-le bine sub apă curentă și uscați-le bine, deoarece depunerile de apă pot fi la fel de dăunătoare pentru mucegaiuri ca scruberele zgârieturi.Decorarea cu un Cornet: pregătiți un cornet tăind un triunghi de 8 pe 12 pe 14 1/2 inch dintr-o foaie de hârtie pergament. Țineți mijlocul laturii lungi a triunghiului între două degete ale unei mâini. Luați vârful triunghiului de pe capătul lateral scurt și rotiți-l spre celălalt vârf al aceluiași capăt în timp ce îl trageți simultan într-o mișcare în sus. Partea superioară a unui con se va forma acolo unde degetul mare și degetul îl țin pe partea lungă. Eliberați mânerul din partea lungă, astfel încât să țineți acum cele două colțuri unde se întâlnesc. Hârtia va semăna deja cu un con parțial format. Apoi, rotiți coada rămasă până când este complet rulată într-un con. Va exista un punct lipit de capătul deschis. Îndoiți-l în interior spre centru și încrețiți pliul. Acum veți avea un cornet. Când pliați un colț umplut pentru a-l închide, pliați-l departe de cusătură; acest lucru va împiedica deschiderea cusăturii. Folosiți o foarfecă sau un cuțit ascuțit pentru a tăia o deschidere de dimensiunea dorită la vârful cornetului și umpleți cornetul cu aproximativ 1/4 cană de ciocolată temperată. (De asemenea, puteți utiliza cornetul pentru conducte glazură regală, cremă de unt sau orice altă glazură fermă.) Începeți să introduceți ciocolata pe suprafață, făcând swag-uri, puncte sau orice design cu căptușeală fină care vă place. Sau, trasați un model pentru, să zicem, flori sau păsări în ciocolată neagră și apoi umpleți conturul cu ciocolată cu lapte sau ciocolată albă. Decorarea fină a conductelor necesită practică pentru a obține rezultate îngrijite. Desenați un design pe o bucată de hârtie pergament cu un marker cu pâslă. Repetați designul de câteva ori, astfel încât să aveți mai multe exemple pe care să le exersați. Lipiți hârtia în loc pentru a nu se mișca în timp ce lucrați. Întoarceți hârtia cu susul în jos (nu vă faceți griji, designul este ușor de văzut prin pergamentul transparent), astfel încât partea cu cerneală să fie în partea de jos, ceea ce va împiedica toxicitatea cernelii să afecteze ciocolata. Umpleți cornetul cu ciocolată temperată și începeți să urmăriți modelul în ciocolată. Când simțiți că ați avut suficientă practică, puteți începe imediat să vă decorați desertul. Aceste teste nu sunt risipitoare, deoarece ciocolata poate fi răzuită și refolosită.
De la Jacques Torres' un an în ciocolată: 80 de rețete pentru sărbători și ocazii speciale de Jacques Torres, 8008 Stewart, Tabori și Chang