Ouă cremoase amestecate cu șuncă

Ouă cremoase amestecate cu șuncă
Ouăle cremoase amestecate cu șuncă necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 357 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru 1,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un mic dejun la un preț rezonabil. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, șuncă, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, care nu este atât de super. Ouă Cremoase Amestecate Cu Șuncă, Ouă Amestecate cremoase cu Havarti de mărar cu șuncă de țară și crutoane prăjite cu unt, și Ouă amestecate și șuncă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ouăle și smântâna; se amestecă șunca, ceapa, sarea și piperul. Într-o tigaie mare, încălziți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
CremăCremă
CeapăCeapă
OuăOuă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați amestecul de ouă; gatiti si amestecati pana aproape gata. Se amestecă crema de brânză. Gatiti si amestecati pana se intareste complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
OuăOuă

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant

Ouăle amestecate pot fi asociate cu vin spumant. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lanson Le Black Label Brut ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista