Ouă coapte în sos de roșii
Ouăle coapte în sos de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 2 și costă $1.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 249 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de parmezan, frunze de oregano, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cina in seara asta: ouă în Purgatoriu (ouă coapte în sos de roșii), Ouă coapte în sos de roșii, și Ouă coapte în sos de roșii cu brânză Ricotta.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci pe foaia de prăjituri cu părțile laterale.
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați roșiile, oregano, usturoiul, sarea și piperul. Gatiti la foc mediu aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste bine.
Puneți amestecul de roșii în plăcuța de plăcintă. Rupeți cu grijă ouăle, pe rând, în amestec de roșii.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când albușurile și gălbenușurile sunt ferme, nu curgătoare. Se acoperă cu brânză.