Ouă coapte în boluri de pâine
Ouăle coapte în boluri de pâine necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 273 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare și piper, rulouri kaiser, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 25%. Rețete similare sunt Ouă coapte în boluri de pâine, Ouă coapte în boluri de pâine, și Ouă spaniole la cuptor și boluri de tăiței cu cartofi dulci.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. foaie de cookie-uri cu hârtie pergament de gătit.
Tăiați o felie rotundă subțire de 3 inci din vârfurile rulourilor; topuri de rezervă. Lăsând 1/2 inch în jurul fiecărei role, îndepărtați pâinea din interior, creând o cavitate adâncă de 1/2 inch; aruncați firimiturile de pâine.
Așezați bolurile de pâine pe foaia de prăjituri.
Pentru fiecare castron de pâine, spargeți oul în cavitate. Top ou cu 1 lingura frisca, 1 lingura branza, 1/2 lingurita arpagic si 1/2 lingurita patrunjel; se presara cu sare si piper.
Coaceți 10 minute; așezați blaturile rezervate pe bolurile de pâine.
Coaceți cu 2 minute mai mult sau până când brânza este topită și albușurile și gălbenușurile de ouă sunt ferme, nu curgătoare.