Ouă coapte în boluri de pâine

Ouă coapte în boluri de pâine
Ouăle coapte în boluri de pâine necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 273 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare și piper, rulouri kaiser, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 25%. Rețete similare sunt Ouă coapte în boluri de pâine, Ouă coapte în boluri de pâine, și Ouă spaniole la cuptor și boluri de tăiței cu cartofi dulci.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. foaie de cookie-uri cu hârtie pergament de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Tăiați o felie rotundă subțire de 3 inci din vârfurile rulourilor; topuri de rezervă. Lăsând 1/2 inch în jurul fiecărei role, îndepărtați pâinea din interior, creând o cavitate adâncă de 1/2 inch; aruncați firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PâinePâine
RolaRola
3
Așezați bolurile de pâine pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boluri De PâineBoluri De Pâine
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
4
Pentru fiecare castron de pâine, spargeți oul în cavitate. Top ou cu 1 lingura frisca, 1 lingura branza, 1/2 lingurita arpagic si 1/2 lingurita patrunjel; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FrișcăFrișcă
Boluri De PâineBoluri De Pâine
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți 10 minute; așezați blaturile rezervate pe bolurile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boluri De PâineBoluri De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
6
Coaceți cu 2 minute mai mult sau până când brânza este topită și albușurile și gălbenușurile de ouă sunt ferme, nu curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista