Ouă coapte cu slănină și spanac
Ouăle coapte cu slănină și spanac necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 262 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână slănină afumată cu măr, spanac pentru copii, brioșe cu aluat și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare includ Ouă Coapte Cu Slănină Și Spanac, Ouă coapte cu slănină de spanac și Avocado, și Ouă coapte și cremă de slănină în cuiburi de fettuccine de spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc.F. gătiți slănină întigaie mare la foc mediu până când este crocantă;transferați pe prosoape de hârtie.
Se toarnă picurăriledin tigaie; rezervați picături.
Adăugați spinachla tigaie, presărați piper și aruncați la foc mediu, 1 minut.
Transferați în strecurătoaresetați peste bol pentru a se scurge.
Periați patru 1-cupramekine cu picături. Crumble bacon.
Așezați 1 brioșă engleză prăjită pe jumătate, împărțită cu fața în sus, în fiecare ramekin. Împărțescpanach printre ramekins, apoi stropescbacon peste, împărțind în mod egal. Cu lingura din spate, modelați bine în centrul fiecărui ramekin. Spargeți ușor 1 ou în puțfiecare ramekin, păstrând gălbenușul intact.
Stropiți1 lingură smântână peste fiecare ou.
Stropițicu sare și piper.
Coaceți ouăle până când albușurile sunt doar setate, dargălbenușurile sunt încă curgătoare, 14 până la 16 minute.
Per porție:284 calorii, 17 g grăsime,4 g fibre