Supă japoneză autentică de scoici cu tăiței Ramen
Supa autentică japoneză de scoici cu tăiței Ramen este un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, oțet de orez, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 37%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Japoneză De Tăiței Ramen, Supă japoneză de tăiței Ramen, și Supă japoneză de porc și Ramen cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță. Gatiti taiteii ramen in apa clocotita pana se inmoaie, 2 pana la 3 minute; scurgere. Clătiți cu apă rece pentru a opri procesul de gătit. Împărțiți tăiței între 2 boluri de supă.
Aduceți 2 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță. Se amestecă sosul de soia, mirin, dashi no moto și oțetul de orez în apa clocotită. Reduceți căldura la minim.
Adăugați ciuperci shiitake, ceapă verde și ghimbir în apă; gătiți la foc mic până când ciupercile sunt fragede, 3 până la 5 minute.
Se toarnă aproximativ jumătate din amestec peste fiecare porție de tăiței.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti scoicile in unt topit pana se opac la mijloc, aproximativ 3 minute. Puneți 4 scoici fierte în fiecare bol de supă pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Puteți încerca Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court râul rus Pinot Noir ( jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.