Ouă Benedict

Ouă Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle Benedict. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 534 calorii, 18g de proteine, și 33g de grăsime. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, sare kosher, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 8 (3 3/4-inch diametru de 2-inch inaltime) cutii cu topuri și fundul îndepărtat sau 8 engleză briose inele
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brioșă EnglezăBrioșă Engleză
3
Combinați făina, laptele uscat fără grăsimi, zahărul, drojdia și sarea în vasul unui mixer de suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Praf DegresatLapte Praf Degresat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Se amestecă la scăzut timp de 10 secunde folosind atașamentul paletei.
5
Puneți apa și scurtarea în recipientul cu microunde și încălziți la 120 până la 130 de grade F, aproximativ 2 minute. Se amestecă până când scurtarea se topește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
ApăApă
6
Se adaugă amestecul de apă la ingredientele uscate și se amestecă la viteză medie până se combină bine, oprindu-se să răzuie vasul la jumătatea amestecării, aproximativ 3 minute. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Scoateți aluatul din frigider, descoperiți și amestecați la viteză medie, folosind atașamentul cu palete, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Poziționați cele 8 cutii pe o tigaie cu jumătate de foaie și pulverizați Generos inelele și tigaia cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Presărați 1/2 linguriță de ovăz în fundul fiecărui inel. Scoateți aluatul, cu o lingură de înghețată de 2 uncii sau o farfurie, în inele, împărțind aluatul uniform între inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
AluatAluat
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoopînghețată Scoop
10
Presărați fiecare blat cu 1/2 linguriță de ovăz. Acoperiți cu pergament și lăsați să stea într-un loc cald timp de 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OvăzOvăz
11
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați pergamentul la loc și setați o a doua foaie de foaie deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Coaceți timp de 20 de minute, apoi scoateți tigaia de jumătate de foaie superioară. Continuați să coaceți până când brioșele ating o temperatură internă de 210 grade F pe un termometru citit instantaneu și sunt ușor rumenite, aproximativ 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
14
Scoateți tigaia cu brioșele încă în inele, într-un suport de răcire timp de 10 minute. Glisați un cuțit în jurul perimetrului inelului pentru a slăbi. Se răcește complet înainte de a se despica cu o furculiță. Pentru a servi, prăjiți sub broiler timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Pui BroilerPui Broiler
CuțitCuțit
TigaieTigaie
15
Pune 4 (6-uncie) custard cupe într-un 6-quart adânc, drepte față-verso sote pan sau rondeau.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Adăugați 4 litri de apă sau suficient pentru a acoperi cupele cu cel puțin 1/4-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
17
Adăugați oțetul și sarea în apă și puneți tigaia la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Se încălzește doar până când apa începe să fiarbă și ceștile se clatină pe fundul tigaiei, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Reglați căldura pentru a menține o temperatură a apei de 205 grade F în afara cupelor. Spargeți ouăle, câte 1 pe rând, într-o altă cană sau oală de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
20
Turnați ouăle încet în fiecare dintre cupe, cronometrându-le la aproximativ 10 secunde distanță. Gatiti 5 minute fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
21
Serviți imediat sau scoateți ouăle din cupe și transferați-le într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. La frigider până la 6 ore în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
GheațăGheață
22
Pentru a reîncălzi, aduceți apa la foc mic, opriți focul și adăugați ouăle. Așteptați 1 până la 2 minute sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
23
Bateți împreună gălbenușurile de ou, apa, sarea și 1/4 linguriță de cayenne într-un sos de 2 litri timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
24
Puneți sosul la foc mic și bateți puternic, mișcând tigaia și oprind focul la fiecare 10 până la 15 secunde, aducând amestecul la 140 până la 145 de grade F, pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
TigaieTigaie
25
Adăugați 1 bucată de unt la un moment dat, la fiecare 30 de secunde, în timp ce bateți continuu și mutați sosul pe foc. Mențineți temperatura în jur de 120 până la 130 de grade F pe parcursul restului procesului de gătit. După ce s-au adăugat jumătate din unt sau 8 bucăți, adăugați 1 lingură de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
26
Adăugați restul de 8 bucăți de unt, 1 la un moment dat, la fiecare 30 de secunde, continuând să mutați sosul pe foc și să mențineți 120 până la 130 de grade F. După ce s-a adăugat ultima bucată de unt, adăugați restul de 1 lingură de suc de lămâie, restul de 1/4 linguriță de cayenne și zahărul și bateți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
27
Gustați și adăugați mai mult suc de lămâie, după cum doriți. Treceți imediat la un termos scurt, cu gură largă, pentru a ține până la 2 ore. Reîncălziți la foc mic timp de 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1
Puneți slănina Canadiană julienned în tigaie de 10 inci setată la foc mediu. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand se incalzeste si incepe sa se rumeneasca usor in jurul marginilor, aproximativ 4-5 minute. Opriți focul, dar lăsați slănina în tigaie pentru a se încălzi până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Pentru fiecare porție, puneți 2 păpuși mici de hollandaise pe o farfurie și așezați 1/2 o brioșă engleză deasupra fiecărei păpuși. Puneți o cantitate mică de slănină Canadiană deasupra fiecărei jumătăți și deasupra cu 1 ou fiert cald și stropiți cu hollandaise. Repetați cu ingredientele rămase și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
Brioșă EnglezăBrioșă Engleză
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ou FiertOu Fiert
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista