Ouă amestecate cu Havarti și vin
Ouăle amestecate cu Havarti și vin ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 287 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți unt, brânză havarti, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ouă Amestecate cremoase cu Havarti de mărar cu șuncă de țară și crutoane prăjite cu unt, Ouă amestecate , cum se fac ouă amestecate / ouă s, și Totul Omletă.
Instrucțiuni
Intr-un bol mediu, bateti ouale, vinul, sarea, piperul, 2 linguri de patrunjel si ceapa bine cu furculita sau sarma bateti pana se amesteca bine.
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți untul la foc mediu doar până când untul începe să sfârâie.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie.
Presărați brânza uniform peste ouă.
Pe măsură ce amestecul începe să se stabilească în partea de jos și laterală, ridicați ușor porțiunile gătite cu spatula, astfel încât porțiunea subțire, nefiertă să poată curge în jos. Evitați agitarea constantă. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate pe tot parcursul, dar inca umede.
Se ornează cu pătrunjel suplimentar.