Ou De Creveți Foo Yong
Ou de creveți Foo Yong este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 347 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, sos de soia, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Yong Tow Foo / Yong Tau Fu (tofu umplut, Chili, Okra cu pește P, Ou De Creveți-Ciuperci Foo Yong, și Creveți, ou, și mărar Smorrebrod.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați ouăle cu sosul de soia și uleiul de susan. Se amestecă cu o furculiță pentru a amesteca totul bine.
Tăiați creveții grosolan, tăind fiecare în 4 până la 6 bucăți. (Sferturesc porțiunea superioară Plinuță și tai coada transversal în 2 sau 3 bucăți.) Puneți un castron mediu lângă aragaz pentru a ține creveții după ce sunt fierți, împreună cu o farfurie de servire pentru vasul finit.
Încălziți un wok sau o tigaie mare și adâncă la foc mare până când este fierbinte
Adăugați 1 lingură de ulei vegetal și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Adăugați sarea și amestecați pentru a o amesteca în ulei.
Adăugați morcovii și aruncați-i pentru a-i încălzi în ulei.
Lăsați-i să gătească aproximativ 15 secunde, apoi împrăștiați creveții. Aruncați bine, apoi gătiți netulburat timp de 30 de secunde.
Aruncați din nou, apoi adăugați varza mărunțită. Gatiti, aruncand des, pana cand crevetii sunt roz si fermi si varza s-a inmuiat putin si s-a luminat la culoare, aproximativ 1 minut.
Se transferă în castron și se lasă deoparte.
Lăsați tigaia să se încălzească din nou, apoi adăugați lingura rămasă de ulei vegetal care se învârte pentru a acoperi tigaia uniform.
Adăugați ouăle și lăsați-le să gătească netulburate până când încep să se așeze în jurul marginilor, aproximativ 15 secunde. Începeți să le amestecați ușor, ridicând marginile gătite și împingându-le în timp ce înclinați tigaia pentru a lăsa oul nefiert să ajungă la suprafața fierbinte.
Când ouăle sunt parțial fierte, adăugați amestecul de creveți cu sucurile sale și începeți să scoateți și să întoarceți ușor pentru a combina creveții cu ouăle și pentru a ajuta ouăle să gătească uniform. Gatiti, amestecand usor, pana cand ouale sunt aproape gata, dar inca foarte umede, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ceapa verde, scoateți și întoarceți de câteva ori până când ouăle sunt gata și transferați-le pe o farfurie de servire.
Se servește fierbinte sau cald.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.