Osso Buco cu Gremolata necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 7,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 436 calorii. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, vin marsala și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Osso Buco cu Gremolata, Osso Buco cu Gremolata, și Osso Buco cu roșii, măsline și Gremolata.
Instrucțiuni
1
Presărați gambele de vițel uniform cu 1/4 linguriță sare și piper; dragă în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coadă De Vițel
Făină Pentru Toate Scopurile
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați gambe de vițel și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De Vițel
4
Scoateți vițelul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați morcovi, ceapă, țelină și 3 căței de usturoi; sotati 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Morcov
țelină
Ceapă
7
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare, Marsala și bulion; aduceți la fierbere. Întoarceți vițelul în tigaie. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 1 oră. Descoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Bulion
Sare
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
În timp ce vițelul fierbe, combinați pătrunjelul, coaja de lămâie și 2 căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Coaja De Lamaie
Pătrunjel
Vitel
9
Așezați 1 coadă de vițel în fiecare dintre cele 4 boluri puțin adânci; lingurați aproximativ 3/4 cană de sos peste fiecare porție și presărați fiecare cu 1 lingură de gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De Vițel
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Așezați gambele rumenite într-un aragaz lent electric de 5 litri; deasupra cu legume sotate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare, Marsala și bulion. Acoperiți cu capac;gatiti la 1 ora. Reduceți căldura la minim; gatiti 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Bulion
Sare
3
Se servește cu gremolata.
4
Osso Buco (AW-soh BOO-koh), sau gambe de vițel fiert, este ultimul în bucătăria italiană rustică.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.