Osso Buco cu Gremolata

Osso Buco cu Gremolata
Osso Buco cu Gremolata necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 7,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 436 calorii. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, vin marsala și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Osso Buco cu Gremolata, Osso Buco cu Gremolata, și Osso Buco cu roșii, măsline și Gremolata.

Instrucțiuni

1
Presărați gambele de vițel uniform cu 1/4 linguriță sare și piper; dragă în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați gambe de vițel și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
4
Scoateți vițelul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați morcovi, ceapă, țelină și 3 căței de usturoi; sotati 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
7
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare, Marsala și bulion; aduceți la fierbere. Întoarceți vițelul în tigaie. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 1 oră. Descoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
BulionBulion
SareSare
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
În timp ce vițelul fierbe, combinați pătrunjelul, coaja de lămâie și 2 căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
PătrunjelPătrunjel
VitelVitel
9
Așezați 1 coadă de vițel în fiecare dintre cele 4 boluri puțin adânci; lingurați aproximativ 3/4 cană de sos peste fiecare porție și presărați fiecare cu 1 lingură de gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Așezați gambele rumenite într-un aragaz lent electric de 5 litri; deasupra cu legume sotate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare, Marsala și bulion. Acoperiți cu capac;gatiti la 1 ora. Reduceți căldura la minim; gatiti 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
BulionBulion
SareSare
3
Se servește cu gremolata.
4
Osso Buco (AW-soh BOO-koh), sau gambe de vițel fiert, este ultimul în bucătăria italiană rustică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista