Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Orzo-orz Pilaf. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 177 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați apă, orz de gătit rapid, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pilaf De Orz Și Papion, Pilaf De Orz, și Pilaf de orez și orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița antiaderentă de 2 litri, încălziți bulionul, apa, cimbru și sare până la fierbere. Se amestecă ciupercile, orzo și orzul. Reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Orz
Bulion
Cimbru
Apă
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 15 până la 18 minute sau până când orzo și orzul sunt fragede și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
3
Se amestecă ceapa și coaja de lămâie. Dacă doriți, condimentați după gust cu piper.