Orzo cu sos de mentă Salmoriglio

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orzo cu sos de Salmoriglio de mentă. Această rețetă servește 4. O porție conține 725 calorii, 19g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, mentă, pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Scoici la grătar cu sos de roșii-mentă și Orzo, Pește marinat cu sos Salmoriglio, și Pui la gratar cu sos Kale Salmoriglio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru paste: aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute.
Se scurge și se pune într-un bol de servire.
Se adaugă brânza și se aruncă până se acoperă.
Pentru sos: într-o cratiță mică, aduceți uleiul de măsline, sucul de lămâie, coaja de lămâie și usturoiul la foc mic la foc mediu-mic. Gatiti timp de 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați menta și pătrunjelul.
Se toarnă sosul peste orzo fiert, se aruncă până se acoperă și se condimentează cu sare și piper, după gust.