Orzo cu Pecorino și ciuperci
Orzo cu Pecorino și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 123 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți oțet balsamic, sare, brânză pecorino romano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată verde cu ciuperci murate, castraveți, ceapă și Pecorino, Cremă orzo cu ciuperci, și Orzo Pilaf cu ciuperci.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti 1 minut sau pana se rumeneste usor.
Adăugați ciuperci, piper și sare. Gatiti 4 minute sau pana cand ciupercile isi elibereaza lichidul, amestecand frecvent.
Adăugați bulion și oțet; amestecați orzo și arpagic. Sus cu brânză.
Spanac usturoi pregătiți rețeta de bază prin pas topiți 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu; gatiti 1 minut sau pana se rumeneste.
Adăugați 4 căni de spanac și 2 lingurițe de usturoi tocat; gatiti 1 minut. Se amestecă orzo; 1 uncie parmezan ras; 1/4 cană fără grăsimi, bulion de pui cu sodiu inferior; 1 lingură oțet balsamic alb; 3/8 linguriță sare; și 1/4 linguriță piper roșu zdrobit. Servește 6 (dimensiunea de servire: aproximativ 1/3 cană) calorii 48; grăsime 81G (sat 04g); sodiu 99MG
Tarhon și mazăre pregătiți rețeta de bază prin pas topiți 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu; gătiți 1 minut sau până se rumenesc ușor.
Adăugați 2 1/2 căni de mazăre congelată; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine. Se amestecă orzo; 1/4 cană fără grăsimi, bulion de pui cu sodiu inferior; 2 linguri frunze de tarhon tocate; 1 lingură suc proaspăt de lămâie; 1/2 linguriță piper negru; și 3/8 linguriță sare. Servește 6 (Dimensiune de servire: 1/2 cană) calorii 14; grăsime 66g( sat 86G); sodiu 21MG
Roșii uscate la soare și busuioc pregătiți rețeta de bază prin pas
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Adăugați 1 1/2 linguri de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați 1/4 cană roșii uscate la soare tocate mărunt, 1/4 cană nuci de pin și 1 linguriță usturoi tocat; gatiti 2 minute. Se amestecă orzo, 1/2 cană de busuioc tocat, 1 lingură de oțet balsamic alb, 1/2 linguriță de piper și 3/8 linguriță de sare. Servește 6 (Dimensiune de servire: 1/2 cană) calorii 03; grăsime 82g( sat 75g); sodiu 09MG